Zavarovalnica Triglav,  nam je omogočila, da smo si v četrtek, 24. marca 2022, z učenci 8. razredov, OŠ Toneta Okrogarja v Zagorju, ogledali kvalifikacijsko tekmo v smučarskih skokih v Planici . Podarila nam je tudi darila (tatoo, kapa), pozabila pa ni niti na toplo malico, ki je napolnila naše želodčke in nam dala energijo, da smo lahko navijali za naše skakalce.

Že med potjo proti gorenjski so se začele priprave. Vrtela se je pesem Planica, učenci so se opremili s tatooji in kapami, ter pripravili rekvizite za navijanje. V Planico smo prispeli v jutranjih urah in bili deležni prekrasnega pogleda na s soncem obsijano velikanko pod Poncami. Najprej smo se okrepčali z malico in napitki, potem pa odšli na prizorišče. Zasedli smo tribuno tik ob skakalnici, kjer smo imeli odličen pogled na dogajanje. Učenci so bili navdušeni. Za nekatere je bil to prvi obisk Planice. Tudi tisti, ki do sedaj niso spremljali skokov niso ostali ravnodušni. Vzdušje je bilo odlično, uživali so v prekrasnem sončnem vremenu in kasneje ob poslušanju koncerta skupine Joker Out. Naši skakalci nas niso razočarali. Videli smo lepe in dolge polete na uradnem treningu. Kljub temu, da kvalifikacij nismo dočakali, smo se polni veselja in lepih vtisov, mnogih podpisov, objemov in selfijev vrnili domov.

Vzdušja pod Poncami ne moreš opisati z besedami, moraš ga preprosto doživeti. Zato hvala Zavarovalnici Triglav, da nam je omogočila to čudovito doživetje.

Zapisala: Katja Kos


(Skupno 170 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost