V mesecu maju in juniju smo anglistke ter naša nizozemska študentka, organizirale kar 2 angleška vikenda v Seči pri Portorožu. Obeh vikendov se je udeležilo 52 učencev od 4. do 8. razreda matične šole ter obeh podružnic.

Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.

Učenci so imeli priložnost ves čas govoriti angleško, tudi med prostočasnimi in športnimi dejavnostmi. Izbirali so lahko tudi med štirimi različnimi delavnicami kot so bralni klub, kreativno pisanje, učenje angleščine z igro ter delavnico za začetnike.

Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.               Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.

Poleg tega smo jim učiteljice popestrile vikend z raznimi dejavnostmi, kot so ustvarjanje video vodiča po Portorožu, iskanje zaklada, ustvarjanje stripov, ni pa manjkalo niti plavanja, namiznega tenisa, igre med dvema ognjema ter veliko sladoleda.

Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.     Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.

Angleški vikend je bilo krasno doživetje za vse, tako za učence kot tudi za učiteljice, saj smo vsi prišli domov bogatejši za nova znanja in nove prijatelje.

Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost