Tudi letos učence od 7. do 9. razreda vabimo na Angleški vikend, ki bo tokrat potekal v dveh delih.

  1. del: sobota, 5. 3. 2022, od 9.00 do 14.00 na OŠ Toneta Okrogarja

Delavnice kreativnega pisanja in pisanje zgodb za literarni natečaj Bodi pisatelj:

Dogodek  je zasnovan na podlagi literarnega natečaja Bodi pisatelj/pisateljica v organizaciji Pionirskega doma, v okviru le-tega pa želimo nadarjenim učencem ponuditi priložnost za raziskovanje in ustvarjanje lastnih literarnih besedil, ki bo temeljilo na izbranih odlomkih sodobnih mladinskih del.

Delavnice, ki se bodo odvijale tekom sobote, bodo posvečene spodbujanju kreativnosti, raziskovanju lastne domišljije ter razvijanju pisalnih veščin. Cilj, h kateremu stremimo, je dokončan literarni izdelek, s katerim boš sodeloval/a na zgoraj omenjenem natečaju.

Nagrajenci bodo povabljeni na podelitev nagrad v Festivalno dvorano Cankarjevega doma, odlomke iz njihovih besedil pa bodo prebirali znani igralci. Vsa nagrajena dela bodo objavljena v knjigi.

Kreativno dopoldne bomo seveda popestrili še z različnimi zanimivimi in zabavnimi aktivnostmi ter medsebojnim druženjem.

2. del: petek, 8. 4. 2022 /9. 4. 2022 v CŠOD Breženka, Fiesa

Angleški vikend bo v znamenju različnih delavnice za utrjevanje angleškega jezika v majhnih skupinah, v kreativnem okolju CŠOD Breženka.

Cilj angleškega vikenda je uporaba angleškega jezika v avtentičnih življenjskih situacijah,

izgubiti strah pred sporazumevanjem v angleščini, se naučiti kaj novega, se družiti, zabavati in skupaj spoznavati lepote Slovenije. Učencem bomo ponudili tudi sprehod do Pirana in številne razvedrilne popoldanske aktivnosti.

Cena za bivanje v CŠOD Breženka je 27,50 EUR in vključuje polni penzion z nočitvijo, popoldanske športne aktivnosti ter kreativne delavnice. Zraven so še stroški avtobusnega prevoza (25 – 30 EUR, odvisno od števila udeležencev).

PRIJAVA NA ANGLEŠKI VIKEND do srede, 2. 3. 2022 (na voljo imamo še 20 mest):

  1. preko spletnega obrazca: https://forms.gle/jNyGDnZkXNPxb5mq8         
  2. izpolni prijavnico, ki jo dobiš pri svoji učiteljici angleščine

Pridruži se nam!

Veseli bomo tvoje družbe!

Učiteljice angleščine


(Skupno 195 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost