ZBIRALNA AKCIJA IGRAČ

V mesecu decembru, ki je posebno in čarobno obarvan, se v šoli učimo tudi pomena prijaznosti, sodelovanja in tudi dobrodelnosti. Otroke ozaveščamo, da je poleg daril in dobrot, bistvo praznikov v pristem nasmehu, pomoči drugim in temu, da znamo deliti.
V šoli bomo v sklopu projekta DRUŠTVA SOBIVANJE izvedli tudi zbiralno akcijo igrač, ki jih ne potrebujemo več, bi pa dobro služile komu drugemu. Igrače bomo namenili otrokom, ki obiskujejo podaljšano bivanje in jutranje varstvo.
V ta namen bo od jutri, 6.12.2022, naprej (pa vse do prihajajočih praznikov) pri glavnem vhodu v matično šolo stala velika škatla, kamor otroci lahko odložijo igrače, ki jih doma ne potrebujejo več, so pa dobro ohranjene in še vedno uporabne za igro.
Želimo vam čaroben december!
_____________________________________________________________________________________________________

Foto utrinki

________________________________________________________________________________________________________________________

TONČKOV SEJEM

S skupnimi močmi smo več kot odlično izpeljali še en Tončkov sejem. Bilo je nepozabno, čarobno in polno pozitivne energije. Naši obiskovalci so se lahko posladkali s slastnimi palačinkami, vaflji in pokovko, se okrepčali z toplimi napitki, preizkusili svoje spretnosti na športnemu tekmovanju Exatonček, prisluhnili čudovitemu petju naše učenke Lee, izbirali med številnimi prazničnimi darilci in preizkusili svojo srečo pri žrebu srečk. Razveselili smo se obiska staršev, učencev, nekdanjih učencev in vseh, ki ste tako ali drugače del naše skupnosti. Iz srca hvala vsem, ki ste nas obiskali in nas podprli. Lepo vas je bilo videti, poklepetati in skupaj z vami vstopiti v praznični čas. 

(več …)

Dostopnost