POLISH CORNER

POLISH CORNER

Vsi učenci 5., 6. in 7. razreda se lahko pridružijo poljskemu jezikovnemu in kulturnemu krožku. Med poukom bodo učenci imeli priložnost spoznati Poljsko in njeno tradicijo z različnimi igrami, umetniškimi, dramskimi ali kuharskimi dejavnostmi. Učili se bomo tudi poljskega jezika. Datum dejavnosti bo izbran skupaj z učenci prek obrazca. Tečaji bodo potekali v skupinah po 15 oseb.

več...
Izgubljeno in najdeno

Izgubljeno in najdeno

V šolski telovadnici se je nabralo precej oblačil. Dvignete jih lahko do 15. 2. 2024 v pisarni pomočnice ravnateljice. Če stvari ne bodo dobile svojega lastnika, jih bomo podarili Rdečemu križu ali Karitasu.

več...

UNESCO projekt – pletemo niti mreže s srcem in z glavo

S projektom Pletemo niti mreže s srcem in z glavo smo želeli učence spodbuditi, da razmišljajo o strpnosti in nenasilju v šolskem prostorju. Šola je kraj različnih kultur, običajev in navad, kjer se posamezniki razlikujejo po svoji veroizpovedi, kulturi, stilu, obnašanju in nenazadnje videzu. Z učenci smo se s pogovori dotaknili teme nasilja - nenasilja, strpnosti – nestrpnosti. Svoje izdelke vam predstavljamo z video posnetkov, ki je dostopen na povezavi:...

več...
Postopek vpisa v 1. razred

Postopek vpisa v 1. razred

V priloženem dokumentu si lahko preberete več informacij o postopku vpisa v 1. razred za šolsko leto 2024/25. Starši boste s strani šolske svetovalne službe po pošti prejeli vabilo z datumom in uro vpisa. Postopek vpisa v 1. razred vodi šolska svetovalna delavka, ga. Bojana Slekovec. Nanjo se lahko obrnete preko telefona na št. 03 56 60 208 ali preko e-pošte: svetovalna@okrogar.si. POSTOPEK VPISA V PRVI RAZRED

več...
Informativni dan za bodoče prvošolce

Informativni dan za bodoče prvošolce

V četrtek, 1. 2. 2024, vabimo na informativni dan bodoče prvošolce in njihove starše. Informativni dan se bo dogajal v veznem hodniku šole v Zagorju. V času sestanka bodo za bodoče prvošolce poskrbele učiteljice prve triade. Prijazno vabljeni!

več...
(Skupno 7.593 obiskov, današnjih obiskov 18)
Dostopnost