Zasavska ljudska univerza prijazno vabi.

Da bi vaši otroci in vnuki v šoli dosegali še boljše rezultate in bili zadovoljni v svojem življenju, vabimo vse otroke na brezplačni delavnici Access bars, ki bosta potekali v ponedeljek, 14. 11. 2022, in v četrtek, 17. 11. 2022, od 15.00–17.00.

Ali ste vedeli, da na glavi obstaja 32 refleksnih točk, ki jih lahko že z nežnim dotikom spodbudimo in dosežemo popolno sprostitev ter boljše uspehe v življenju?

Na začetku se telo tako sprosti, da ga spravimo v stanje theta, stanje popolne umiritve, in takrat se brišejo naše blokade. Ko se telo umirja, se zaženejo Access barsi ali t. i. točke. Vsaka točka pa na nekaj vpliva: na komunikacijo, moč, umirjenost, ustvarjalnost, kontrolo, upanje, sanje, zdravljenje … Access barse lahko primerjamo z brisanjem virusov na računalniku, saj pobrišemo marsikaj odvečnega v glavi in odstranimo tiste omejitve, zaradi katerih ne moremo lahkotno dalje. Tako nam tehnika pomaga, da verjamemo, da je v življenju veliko možnosti, priložnosti in lahko stremimo k novim ciljem. Delavnico bo izvajala Mojca Kalan, ki ima izkušnje z delavnicami tako za otroke, kot tudi za odrasle, zato bo delavnica prilagojena starosti in razumevanju otrok.

Tehniko Access bars izvajajo že nekaj let v več kot 100 državah po svetu, gre za popolnoma varno in preizkušeno metodo. V Sloveniji se starši in pedagogi postopoma spoznavajo s tem.

Prijavite se lahko na povezavi: TUKAJ

Liza Kokole, mag. prof. andr. iz Zasavske ljudske univerze

 
   

 

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost