OBVESTILO

OBVESTILO  
Starše bodočih prvošolcev obveščamo, da je uvodni sestanek na matični šoli, zaradi odsotnosti otrok, prestavljen na 13. 6. 2017. Obvestilo boste dobili tudi po pošti. 
Hvala za razumevanje.     

ravnateljica

Hudo dobra telovadnica

Naša šola je sodelovala e v projektu Hudo dobra telovadnica, kjer je namen opozoriti na nujnost posodobitve šolskih telovadnic z vidika zagotavljanja kakovostne in varne vadbe, ki bo različnim ciljnim skupinam šolskih telovadnic omogočila ustrezno telesno zmogljivost ter posledično zdravje. Izmed več kot 160 šol so izbrali 10 najboljših posnetkov, ki se bodo potegovali za glavno nagrado, ki je – oprema telovadnice v vrednosti 55 000 €. Kljub temu, da se naši šoli ni uspelo uvrstiti med najboljše, je prav, da opozorimo na slabo stanje naše telovadnice, ki poleg tega, da je premajhna, je tudi opremljena s staro opremo. Priznati moramo, da so bili izbrani zmagovalni posnetki res izvirni in so si finale zaslužili. Posnetke 10 najboljših po izboru komisije si lahko ogledate tukaj.

 

TD: Ogled Steklarne Hrastnik

V ponedeljek, 8. 5. 2017 so se osmošolci odpravili na pot v bližnji Hrastnik, kjer so si ogledali tamkajšnjo steklarno. Steklarna Hrastnik nudi zaposlitev številnim ljudem v Zasavju, nekateri pa se vozijo tudi od drugod. Gre za podjetje, katere začetki segajo v 19. stoletje, natančneje v leto 1860. Več o zgodovini hrastniške steklarne si lahko preberete na njihovi spletni strani. Današnja steklarna je razdeljena na dve ločeni enoti – stari del in novi del. Učenci so si najprej ogledali stari del, kjer so si ogledali peči, (več …)

Dostopnost