Z učenci od 6. do 9. razreda, ki obiskujejo dodatni pouk angleščine, smo v četrtek, 8. 6. 2017, obiskali Britansko šolo v Ljubljani. Lahko bi rekli, da gre za košček Velike Britanije v Sloveniji, saj vsi učenci nosijo šolske uniforme, zasledujejo učni načrt, ki velja v  Veliki Britaniji, uradni jezik pa je angleščina. 

Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.  Fotografija osebe Osnovna šola Toneta Okrogarja Zagorje ob Savi.

Večina njihovih učencev je tujcev, učitelji pa so naravni govorci in prihajajo iz celega sveta. Naši učenci so sodelovali pri njihovem rednem pouku, kjer vse poteka v angleškem jeziku. Imeli smo pouk francoščine, angleščine, matematike, biologije in geografije. Odlično so se odrezali in lepo predstavili našo šolo. Učitelji so pohvalili njihovo angleščino in njihovo znanje. Nad našim obiskom so bili navdušeni, saj smo bili prvi obiskovalci pri njih. Prihodnje leto smo jih povabili k nam na obisk v Zagorje in gospod Wilkinson, ravnatelj šole, je dejal, da se bodo vabilu z veseljem odzvali. Še posebej velika zahvala pa velja gospe Andi Eckman, ki nam je omogočila to nepozabno srečanje.

 

 Fotografija osebe British International School of Ljubljana.

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost